Author Topic: Зимова мода: светри  (Read 127 times)

vtorosort

• New Member
  • *
    • View Profile
Зимова мода: светри
« on: January 10, 2025, 03:49:19 pm »
Дівчата, порадьте, будь ласка, модний светр, який стане маст-хевом цієї зими! Шукаю щось з оригінальним дизайном або цікавими деталями, але щоб воно залишалося практичним і комфортним. Де ви зазвичай купуєте стильні зимові речі?

palmariums

• New Member
  • *
    • View Profile
Re: Зимова мода: светри
« Reply #1 on: January 10, 2025, 04:18:31 pm »
Не знаю де ти вже була: але раджу звернути увагу на 25 Union. У них є моделі з оригінальними візерунками, об’ємною текстурою чи стильними елементами, як коси або асиметричний крій. Що мені подобається, це універсальність їхніх речей — светри виглядають доречно і в офісі, і на зустрічі з друзями. Ще один великий плюс — це якість: їхні светри м’які, комфортні і чудово витримують багато прань. У них також є варіанти в різних кольорах — від класичних нейтральних до яскравих зимових відтінків. Зайди в розділ светрів https://25union.com.ua/katalog/svytery/ , думаю, ти знайдеш там щось, що тобі сподобається і відповідатиме твоєму стилю!

augustusX

• New Member
  • *
    • View Profile
Re: Зимова мода: светри
« Reply #2 on: January 10, 2025, 04:26:11 pm »
 Я саме шукала модний светр із цікавими деталями, і 25 Union виглядає якраз тим, що потрібно. Дуже подобається, що вони пропонують оригінальні моделі, які можна носити як на роботу, так і на зустрічі з друзями. Уже переглянула їхній асортимент, і там дійсно є кілька варіантів, які хочеться спробувати. Думаю, це стане моїм першим вибором цієї зими. Ще раз дякую, ви дуже допомогли з пошуком!